Tu platesti scuterul in rate, noi iti platim dobanda!

La Lifan cumperi scutere, motociclete si atv-uri in rate, fara dobanda. Poti plati in 12 rate fara dobanda, prin Cardavantaj. Creditul se obtine foarte usor, nu ai nevoie decat de: adeverinta de venit, factura utilitati, fisa fiscala pe anul precedent si copie BI/CI.

CardAvantaj

Tot ce trebuie sa faceti este sa mergeti la o sucursala a bancii Credit Europe Bank si sa obtineti un card de cumparaturi "Card Avantaj", iar apoi sa veniti la showroom-ul Lifan si sa achitati produsul dorit folosind acest card.

Card Avantaj este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera avantajul de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. In plus, cardul poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit, la orice bancomat sau comerciant din tara si strainatate.

Detalii obtinere card:

  • Vino la orice sucursala Credit Europe Bank.
  • Aplica on-line pe CardAvantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".
  • Suna la CEBLine: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si un reprezentat al Bancii iti sta la dispozitie pentru a te consilia in vederea obtinerii unui card.
  • Pentru detalii suplimentare va stam al dispozitie la showroomul Lifan, Bdul Expozitiei nr 2, tel: 021.312.47.90 / 0728.977.191