PREZENTARE

Majoritatea producatorilor din China cumpara motoarele si diverse produse de la Lifan, dupa care le branduiesc cu numele lor. Unii producatori au incercat chiar sa construiasca replici ale produselor Lifan.

In China, Lifan este mai popular decit Honda. Motivul major pentru aceast lucru este calitatea si accesibilitatea.

Lifan Group China a dovedit la nivel mondial ca are ceea ce este necesar pentru a fi in top. Actualmente, Lifan a devenit un jucator major in foarte multe tari.

Lifan este singurul producator chinez de motociclete acceptat in Japonia si India.

Lifan Industry Group a luat fiinta in 1992 cu 9 angajati. In momentul  de fata Lifan are peste 9000 de angajati, majoritatea dintre ei fiind ingineri si tehnicieni. Acestia doboara recorduri in diverse aspecte ale pietii din China in mod constant.

  •   1 pentru calitate si volum de vanzari in afara Chinei
  •   1 exportator din Asia; la fiecare 2 motociclete exportate, una este Lifan
  •   1 la numere de patente obtinute de la National Motorcycle Industry


  In 2006 Lifan a ocupat locul 78 in topul brandurilor chinezesti, ca urmare a vanzarilor avute si locul 6 in industria de vehicule din China.

  In 2001 Lifan a fost prima companie care a exportat motociclete in Japonia, spargand mitul conform caruia Japonia doar exporta motociclete, nu si importa.

  Incepand cu anul 2003 Lifan a patruns si pe piata europeana, obtinand licente pentru motociclete, generatoare curent si alte produse dezvoltate de companie.

  In tot ceea ce produce Lifan, incearca sa ofere clientilor o foarte buna calitate atat a produselor, cat si a serviciilor, ceea ce a dus la crearea unei bune reputatii.

 Prezenta brandului Lifan in Romania este posibila prin intermediul importatorului excusiv Dageco Impex care comercializeaza o gama larga de produse ale concernului chinez.