11-12 aprilie 2009 - SMAEB 2009

 

In perioada 10-12 aprilie s-a desfasurat la Romexpo "Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente" editia a VII-a 2009.

Ca si in anii precedenti importatorul Dageco Impex a prezentat la stand noile modele ale marcii Lifan. Produsele au fost bine primite de cei prezenti, cele mai apreciate fiind chopperele Lifan.

Cateva poze de la eveniment:

Tot in cadrul Salonului, sambata s-a desfasurat o cursa de scutere unde echipa noastra de curse nu a putut sa lipseasca:

Paul Gasca

paul.gasca@lifan.com.ro

 

 

3 noiembrie 2007 - Prima cursa a echipei noastre

 

Sambata 3 noiembrie, pe kartodromul Amckart, Echipa Lifan a fost prezenta la cursa de scutere unde a participat la clasa 50cc / 4timpi.  Exceptand lipsa competitorilor la aceasta clasa (au fost doar 2 competitori, scuterul Lifan si un moped al unei marci englezesti), atmosfera a fost deosebita, iar organizarea de nota 10. Echipa noatra a primit un premiu special pentru participare. Pe viitor organizatorii au promis organizarea unor curse separate pentru aceasta clasa si mai mult, se pregateste infiintarea unui Campionat National de Scutere.

In viitor echipa Lifan intentioneaza sa participe la toate cursele de scutere organizate in tara.

De asemenea, vom incuraja toti clientii Lifan care doresc sa participe la aceste curse, punandu-le la dispozitie experienta noastra acumulata de-a lungul timpului, precum si suportul tehnic atat de necesar la acest tip de competitii.

Am uplodat unul dintre filmuletele facute la acest eveniment pe youtube. Este vorba de cea de-a 2-a mansa a clasei 50 cc motoare in 4timpi si 2 timpi:

http://youtube.com/watch?v=dBaJA8L-r4U
http://youtube.com/watch?v=IhXlcbeM2_o

Paul Gasca

paul.gasca@lifan.com.ro